Mircea Lucescu. "Srna i-a provocat pe jucătorii de la AS Roma"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat că jucătorul Darijo Srna a greşit în meciul câştigat de Şahtior, scor 3-0 cu AS Roma, după ce i-a şicanat şi şi-a atras antipatia jucătorilor formaţiei italiene, informează Gazzetta dello Sport.

"Jucătorii Romei au fost nervoşi pentru că Srna a greşit: după ce noi am marcat, a început să-i şicaneze. I-am spus la pauză: dacă nu te potoleşti, te schimb. În orice caz reacţiile jucătorilor Romei nu au fost de profesionişti", a declarat Lucescu.

Căpitanul Şahtiorului, Darijo Srna, a fost lovit cu cotul în faţă de De Rossi, lovitură pe care arbitrul Howard Webb nu a văzut-o, iar apoi a fost faultat de Borriello şi Perrotta.

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia italiană AS Roma, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, echipa lui Lucescu a câştigat cu scorul de 3-2.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite