Mircea Lucescu: "Dacă Mutu ar ajunge la Milan, ar da echipei cel puţin cât dă Cassano"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, l-a lăudat pe atacantul Cesenei, Adrian Mutu, spunând că este un jucător de un nivel tehnic excepţional şi că ar putea da echipei AC Milan, în cazul unui transfer, cel puţin tot atât cât oferă şi Antonio Cassano.

"Mutu este un jucător de un nivel tehnic excepţional. Dar nu ştiu dacă Cesena este o echipă potrivită pentru ca el să joace la nivel maxim. Poate că depinde de cei din jurul lui. Sunt convins că încă mai are dorinţa de a-şi demonstra valoarea. În plus are responsabilităţi, şi o imagine, în România. Campionatul italian este dificil, un om nu mai poate să decidă soarta unei echipe. Dacă ar pleca la Milan ar deveni un alt jucător şi ar da echipei cel puţin, subliniez cel puţin, cât dă Cassano", a afirmat Lucescu într-un interviu acordat TuttoMercatoWeb.

Mircea Lucescu l-a lăudat şi pe fotbalistul echipei Udinese, Gabriel Torje: "Udinese acţionează de fiecare dată foatre bine pe piaţa transferurilor. Are o organizare model, ştie ce trebuie să facă. Torje are un caracter mare, calitate şi forţă. Pentru naţională este un fotbalist extrem de important , dar trebuie să se adapteze. Însă nu îi lipsesc calităţile necesare pentru a obţine succese. Sunt convins că va reuşi lucruri mari. În plus este foarte educat, un fotbalist bun", a menţionat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite