FOTBAL: Mircea Rednic: "Am destule oferte din străinătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că nu a demisionat din funcţia de antrenor al echipei din Ştefan cel Mare, însă nu ar fi nicio problemă dacă acţionarii îi vor cere să plece, el având în momentul de faţă oferte foarte tentante din străinătate.

"Nu am demisionat de la Dinamo. Am vorbit cu acţionarii înainte să plec şi am stabilit nişte condiţii în care aş putea continua la Dinamo. Voi vorbi în această seară cu Cristi Borcea să vedem cum stă situaţia. Eu vreau să rămân la Dinamo, dar nu cu lotul actual. Nu e nicio problemă dacă mă vor da afară, am suficiente oferte din străinătate, pe bani foarte, foarte mulţi", a spus Rednic.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a pierdut meciul cu FC Argeş, scor 2-5, din ultima etapă a Ligii I, şi a coborât pe poziţia a treia în clasament, după ce FC Timişoara şi-a recuperat cele 6 puncte de la TAS, şi astfel echipa din Ştefan cel Mare va juca doar în Liga Europa.

După ce a ratat ambele obiective ale sezonului, era de aşteptat ca tehnicianul dinamovist să îşi dea demisia, însă acesta doreşte în continuare să rămână în funcţie, însă nu cu lotul actual.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite