Mircea Sandu: „Am dat banii degeaba Stelei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu: „Am dat banii degeaba Stelei!“
Mircea Sandu: „Am dat banii degeaba Stelei!“

Preşedintele FRF este nervos pentru că forul de la Casa Fotbalului a plătit 25.000 de euro ca tricolorii să joace în Ghencea cu Austria, iar terenul s-a prezentat deplorabil. Una dintre primele decizii pe care Răzvan Lucescu le-a luat imediat cum a fost numit ca selecţioner al tricolorilor a fost să reîntoarcă naţionala în Ghencea.

Starea jalnică în care se prezintă acum gazonul stadionului Steaua i-a luat prin surprindere pe oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Selecţionerul Răzvan Lucescu a intenţionat să mute meciul cu Austria, disputat aseară, pe stadionul Dinamo, dar nu a mai putut. Supărarea oficialilor FRF a fost cu atât mai mare cu cât, pentru a juca în Ghencea, au fost nevoiţi să plătească o sumă de bani.

„Am achitat 25.000 de euro chirie, iar gazonul arată execrabil!”, a spus, enervat, Mircea Sandu, care a continuat: „Ni s-a cerut această sumă pentru a juca pe Ghencea, iar noi am acceptat pe loc fără a mai negocia ceva”. Sandu este iritat de faptul că, în loc să primească gazon de aceşti bani, tricolorii au primit nisip şi chiar noroi.

Mai mult, cei de la Casa Fotbalului au găsit şi persoanele vinovate pentru starea proastă a gazonului: Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, şi Iulian Gherghişor, vicepreşedintele roş-albaştrilor. În momentul discuţiilor preliminare, adică în urmă cu aproximativ o lună, oficialii Stelei i-au asigurat pe cei de la Federaţie că elevii lui Răzvan Lucescu vor avea parte de o suprafaţă de joc excelentă.

“Nu e vorba de 25.000 de euro, ci de 20.000 de euro. Aşa a fost pînă acum, aşa este şi la meciul cu Austria. Specialiştii pe care-i avem în problema gazonului ne-au spus că totul va fi în regulă”, a spus Argăseală. Întrebat în direct la emisiunea “Fabrica de Sport” de la Telesport dacă îi va da afară pe cei care au administrat suprafaţa de joc, oficialul stelist a fost evaziv: “Nu e treaba dumneavoastră! Dacă voi face concedieri, nu o să comunic public aceste fapte”.

„Nu mai cedaţi bani!“

Preşedintele FRF a comentat şi situaţia salarială a jucătorilor de la Steaua. Deşi, deunăzi, Naşu’ spunea că fotbaliştii din Liga I au salarii mult prea mari faţă de valoarea lor, Sandu a lansat un atac indirect spre conducerea roş-albaştrilor. „Este dreptul jucătorilor şi trebuie să lupte pentru el. Nu este corect din partea şefilor să le micşoreze salariile”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite