Minunea Anorthosis a speriat şi Interul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anorthosis Famagusta, marea surpriză a actualei ediţii de Liga Campionilor, rămâne în cursa pentru calificarea în optimile competiţiei, după o remiză surprinzătoare cu Inter Milano, scor

Anorthosis Famagusta, marea surpriză a actualei ediţii de Liga Campionilor, rămâne în cursa pentru calificarea în optimile competiţiei, după o remiză surprinzătoare cu Inter Milano, scor 3-3.

Ciprioţii le-au dat mari emoţii elevilor lui Jose Mourinho marţi seară, conducând campioana Italiei până în minutul 80, când golul argentinianului Julio Cruz a salvat un punct pentru Inter.

După meci, Mourinho a pus semieşecul pe seama greşelilor “incredibile” comise de defensiva formaţiei italiene. “Ar fi fost uşor să obţinem victoria însă am primit trei goluri în urma unor erori individuale incredibile pentru un asemenea nivel.

Chiar şi aşa am fi putut să înscriem patru sau cinci goluri dacă eram mai concentraţi. Le-am făcut nişte cadouri cum nici ei nu visau, deşi până la Crăciun mai este ceva timp. Anorthosis a făcut un meci mare”, a declarat tehnicianul portughez.

Cu cinci puncte după primele patru meciuri, Anorthosis ocupă locul doi în grupa B, poziţie care duce în primăvara Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite