„Minerii“ lui Lucescu vor să dea foc Romei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are dezavantajul că joacă primul meci oficial după două luni de pauză, Şahtior Doneţk a găsit-o pe AS Roma în cel mai delicat moment al sezonului.

Echipa lui Bogdan Lobonţ (anunţat rezervă în această seară) are două înfrângeri consecutive în Serie A, iar tehnicianul Claudio Ranieri este ameninţat cu demiterea dacă nu va reuşi să treacă de Şahtior şi să se califice în sferturile Ligii. „La fel ca soţul într-o căsnicie, antrenorul află ultimul lucrurile importante", a avut puterea să glumească italianul. „Pe Lucescu îl ştiu bine şi abia aştept să ne întâlnim", a mai spus Ranieri înainte de a primi vizita „minerilor" ucraineni.

Marilu, „talismanul" lui „Il Luce"

Antrenorul român şi-a luat toate măsurile de precauţie împotriva giallorossilor şi a apelat chiar şi la noroc. Mai exact la nepoata lui, Marilu, un adevărat „talisman" pentru tehnicianul lui Şahtior. „Ea a mai fost la meciuri şi mereu a ieşit bine pentru Mircea, inclusiv la finala Cupei UEFA", a  dezvăluit pentru „Adevărul" soţia lui Lucescu senior, Nely. În această seară, pe „Olimpico", va fi prezent şi selecţionerul Răzvan Lucescu, care va avea ocazia să-l urmărească la lucru pe tricolorul Răzvan Raţ.  

Liga Campionilor, optimi, tur

Azi
Arsenal – Barcelona 21.45TVR 1
AS Roma – Şahtior 21.45 Dolce Sport
22 februarie
Copenhaga – Chelsea 21.45
Dolce Sport
Ol. Lyon – Real Madrid 21.45 TVR 1
23 februarie
Ol. Marseille – Man. United 21.45
Dolce Sport
Inter Milano – Bayern 21.45 TVR 1
Meciurile AC Milan – Tottenham şi Valencia – Schalke s-au jucat aseară, după închiderea ediţiei.
Meciurile retur se vor juca în perioada 8-16 martie.

Liga Europa, 16-imi, tur

Aris Salonic – Man.  City 0-0
Restul partidelor se vor juca mâine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite