Fostul atacant Savo Miloşevici vrea să fie preşedinte la Partizan Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al echipelor Real Zaragoza, Espanol şi Osasuna, sârbul Savo Miloşevici, a anunţat, vineri, că va candida la funcţia de preşedinte al clubului Partizan Belgrad, informează cotidianul Marca, care citează presa sârbă.

Potrivit sursei citate, Savo Miloşevici îşi va prezenta proiectul privind candidatura la preşedinţia clubului din Belgrad pe data de 21 noiembrie. "La acea dată voi organiza o conferinţă de presă şi voi prezenta programul meu", a spus fostul fotbalist, citat de Sportske.net.

În cazul în care va fi ales preşedinte, Savo Miloşevici susţine că va colabora cu Albert Nadj, fost fotbalist la Betis Sevilla şi Partizan Belgrad.

O altă fostă vedetă a clubului sârb, Mateja Kezman, şi-a exprimat public sprijinul pentru candidatura lui Miloşevici.

Algerile pentru funcţia de preşedinte al clubului Partizan Belgrad vor avea loc la jumătatea lunii decembrie. În prezent, clubul este condus de Dragan Djurici.

De-a lungul carierei de jucător, Savo Miloşevici (36 de ani) a evoluat la echipele Partizan Belgrad (1992-1995), Aston Villa, Real Zaragoza, Parma, Osasuna. El şi-a încheiat cariera anul trecut, când evolua la formaţia rusă Rubin Kazan. Miloşevici a avut 102 selecţii în naţionala Serbiei, pentru care a marcat 37 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite