„Milliyet": "Suntem terminaţi, la fel şi Hiddink”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guus Hiddink
Guus Hiddink

Plătit cu 4,7 milioane de euro pe an, Guus Hiddink, selecţionerul otomanilor, va fi dat fară după returul din 15 noiembrie.

Veşti proaste pentru Victor Piţurcă. Turcia şi Estonia, adversarele României din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, au fost umilite în partidele de baraj pentru Euro 2012. Otomanii au pierdut, scor 0-3, meciul jucat pe teren propriu împotriva Croaţiei, în timp ce balticii s-au înclinat, tot acasă, scor 0-4 cu Irlanda. În aceste condiţii, cele două naţionale au şanse minime de a ajunge la turneul final din Polonia şi Ucraina. „Aş vrea să se califice, să jucăm cu ele toamna viitoare, poate vin obosite după Campionatul European din vară", afirmase „Piţi" înaintea jocurilor de vineri.

Oricum, în Turcia a ieşit mare scandal după eşecul cu Croaţia, iar jurnaliştii au scris că selecţionerul Guus Hiddink va fi dat afară după returul din 15 noiembrie. „Suntem terminaţi, la fel şi Hiddink", a notat „Milliyet", în timp ce fostul mijlocaş Sergen Yalçin a notat în „Habertürk", că „era Hiddink a ajuns la final. Mereu am spus că este la naţională doar ca să treacă timpul". Mai mult, în „Hürriyet", editorialistul Erman Toroglu îi acuză pe unii jucători că „au luat deliberat cartonaş galben pentru a nu juca în retur". Tehnicianul olandez mai are contract cu federaţia turcă până în august 2012 şi are un salariu de 4,7 milioane de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite