Mihajlovici l-ar putea înlocui pe Ballardini pe banca tehnică a lui Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lolito, este nemulţumit de evoluţia echipei, care duminică a remizat cu Bologna, scor 0-0, iar antrenorul Davide Ballardini ar putea fi înlocuit de Sinişa Mihajlovici, potrivit Corriere dello Sport.

Actualul tehnician al lui Lazio are şanse să rămână în funcţie dacă echipa învinge în următoarele două meciuri, miercuri cu Salzburg, în Liga Europa, iar duminică în derby-ul cu AS Roma, din Serie A.

Mai mulţi suporteri ai lui Lazio au cerut demisia lui Ballardini, iar preşedintele Lotito a plecat nervos de la meciul din etapa trecută. Formaţia italiană nu a mai câştigat niciun meci de trei luni, iar sursa citată precizează că Lotito nu îşi doreşte să schimbe antrenorul, dar este nevoit în cazul în care rezultatele slabe vor continua.

Sinişa Mihajlovici a fost antrenor secund la Inter între 2006 şi 2008, apoi a pregătit-o pe Bologna până în luna aprilie a acestui an.

Lazio ocupă locul 15 în Serie A, cu 13 puncte după 14 etape disputate. Echipa din Roma ocupă locul 3 în Grupa G a Ligii Europa, cu 6 puncte, la fel ca Villarreal.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite