Mihai Baicu a murit aseară după un stop cardiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Baicu a murit aseară după un stop cardiac
Mihai Baicu a murit aseară după un stop cardiac

Mihai Baicu a decedat aseară, la vârsta de numai 33 de ani! Prezent în Ghencea, acolo unde a jucat o partidă de fotbal cu prietenii pe un teren sintetic, fostul atacant s-a aşezat pe bancă la finalul partidei, iar apoi a căzut ca străfulgerat! Verdictul a fost crunt: Baicu a suferit un stop cardiac şi a murit pe loc.

Ultima oară în Liga a II-a, la Ceahlăul Piatra-Neamţ (sezonul 2005-2006), Mihai Baicu a pus ghetele în cui la vârsta de 31 de ani. Fostul atacant a bifat 112 partide în primul eşalon intern şi a reuşit să înscrie 17 goluri. În Liga secundă a jucat 44 de meciuri, trecându-şi numele pe lista marcatorilor de 31 de ori.

Mihai Baicu (21 septembrie 1975 - 6 iulie 2009) a evoluat în cariera sa la echipele FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, Gloria IRIS Coreşti, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AS Cittadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fostul fotbalist a fost implicat intr-un scandal de dopaj, Iulian Apostol si Adrian Senin (fotbalisti ai Farului alaturi de Baicu in acea perioada) fiind acuzati de dopaj cu furosemid. Ulterior, Mihai Baicu a sarit in ajutorul colegilor sai precizand ca probele de urina luate de la Apostol si Senin au fost combinate cu urina sa. Atacantul a marturisit la vremea respectiva ca luase furosemid pentru a slabi mai repede, aceasta fiind o indicatie a doctorului sau, notat HotNews.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite