FOTBAL: Gordon Strachan, fericit că a ales Middlesbrough

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gordon Strachan, fericit că a ales Middlesbrough
FOTBAL: Gordon Strachan, fericit că a ales Middlesbrough

Fostul technician al lui Celtic l-a înlocuit pe banca tehnică a lui „Boro” pe Gareth Southgate şi are ca obiectiv promovarea în Premier League.

Scoţianul a fost impresionat de atitudinea preşedintelui Steve Gibson, o persoană recunoscută pentru ataşamentul său faţă de antrenori, deşi Southgate nu a fost deloc mulţumit după ce fost demis de gruparea de pe „Riverside”.

„Nu aveam nevoie să fiu aici şi nu trebuia să fiu aici dar sunt totuşi pentru că am vrut asta. Căutam ceva diferit şi aici am ocazia să fac ceva diferit. Ştiu că am şi timpul de care am nevoie, iar stabilitatea clubului înseamnă că am timp să dezvolt lucrurile aşa cum trebuie să fie dezvoltate”, a declarat Strachan la prima conferinţă de presă, din postura de principal la Middlesbrough. Obiectivul fostului manager de la Celtic Glasgow în acest sezon este revenirea printre granzii din Premier League.

Fosta adversară a Stelei din semifinalele Cupei UEFA în 2006 va juca sâmbătă pe teren propriu cu Plymouth, penultima clasată, în etapa a 15-a din Championship. Boro este pe locul patru, cu 24 de puncte, la trei puncte de Newcastle, prima clasată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite