Mici trucuri pentru pariori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te învățăm cum să câștigi bani prin metode mai puţin cunoscute publicului larg. Atunci când jucaţi pariuri cu sisteme mai complicate, alegeţi întotdeauna şi numărul maxim de opţiuni pe bilet pentru a avea un câştig maxim mult mai consistent.

Să presupunem că doriţi să investiţi 10 lei, alegeţi pe bilet cinci remize (cotă aproximativă de 3) şi jucaţi în sistemul 3/5, adică să nimeriţi minimum trei rezultate corecte din cele cinci partide. În caz că ghiciţi chiar fix trei rezultate, câştigul va fi de (3x3x3)x10 lei /10 combinaţii=27 lei. În varianta că aţi fost mai inspirat şi aţi anticipat corect toate rezultatele, câştigul vostru total va fi de (27 lei + 27 x 10 lei/1 combinaţie), adică 297 de lei.

Acum, să optăm pentru un sistem 3,5/5, adică să nimeriţi trei sau toate rezultatele corecte. Dacă ghiciţi fix trei rezultate, câştigul va fi de (3x3x3)x10 lei/11 combinaţii=24,54 lei. Raportul este însă diametral opus atunci când vorbim de câştigul maxim posibil pe bilet. Dacă anticipaţi toate rezultatele, puteţi băga în buzunar suma de (24,54 lei+245,4 lei lei+243x10 lei/11 combinaţii), adică un total de (269, 94 lei +220,9 lei) = 490, 84 lei.

Comparând cele două variante, observaţi că riscaţi doar 2,46 lei din profit (3 rezultate ghicite) pentru aproape 200 de lei în plus în cazul în care nimeriţi rezultatele la toate cele cinci partide. Mai sus, am aplicat un sistem relativ simplu, dar câştigul total creşte progresiv atunci când optăm pentru sisteme de genul 6,10/10, 7,13/13 sau 9,15/15 şi de multe ori el atinge chiar plafonul maxim de câştiguri al caselor de pariuri. Nu e nici măcar obligatoriu să alegeţi numărul maxim de opţiuni pe bilet.

Un sistem 3/15 este echivalent cu unul 12/15 din punct de vedere al combinaţiilor matematice, astfel că, dacă alegeţi un sistem combinat 3,12/15, nu faceţi decât să împărţiţi la doi eventualul câştig minim (cu precizarea că cel maxim este unul colosal!).

Alegeţi puţine meciuri pe bilet!

Una dintre marile metehne ale pariorilor români este să investească o sumă mică pe bilet şi să aleagă apoi până la 20 de partide cu cote mici şi relativ sigure în opţiunea lor pe un singur bilet. De cele mai multe ori, această tactică este una falimentară pentru că ea nu ţine cont că spectacolul fotbalistic presupune şi surprize.

Statisticienii au analizat că pe plan european situaţia este una diferită şi că cele mai multe bilete câştigătoare au în medie doar şase meciuri, iar suma investită este de cel mult 10 ori mai mică decât profitul obţinut.

„U" Cluj, misiune aproape imposibilă împotriva Stelei

Steaua şi Universitatea Cluj, adică locurile trei şi patru, se întâlnesc în cel mai aşteptat meci al etapei. Până acum, cele două formaţii s-au
duelat de 88 de ori. Bucureştenii au câştigat de 51 de ori, clujenii s-au impus de 17 ori, iar alte 20 de partide s-au terminat la egalitate.

„Şepcile roşii" nu au mai câştigat pe terenul roş-albaştrilor de 49 de ani. La 25 martie 1962, în­­tr-un joc disputat în Ştefan cel Mare, „U" Cluj s-a impus cu 2-1. „Steaua e Steaua, pleacă cu prima şansă", a spus Gabriel Boştină, care acum joacă la Cluj.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite