FOTBAL: Michael Preetz a fost numit manager general al Herthei Berlin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional german Michael Preetz a devenit, joi, noul director şi manager general al lui Hertha Berlin, funcţie care în ultimii 13 ani a fost ocupată de Dieter Hoeness, informează AFP.

Din 2003, an în care a abandonat carierea de jucător, şi până în prezent, Preetz a făcut parte din staff-ul tehnic al grupării berlineze.

"Cu mine nu va fi o cursă de unul singur. Voi fi un conducător asemenea fotbalistului care eram pe vremuri: cineva care jocă pentru echipă şi care contează pe sprijinul celorlalţi", a afirmat fostul atacant, acum în vârstă de 41 de ani.

Michael Preetz a evoluat pentru Hertha timp de şapte sezoane şi a marcat peste 100 de goluri în toate competiţiile. Acesta va fi succesorul lui Dieter Hoeness, care a renunţat recent la funcţia de manager şi director general al clubului, pe care a deţinut-o din 1996.

Hertha, formaţie pentru care activează şi internaţionalul român Maximilian Nicu, a terminat campionatul în Bundesliga pe locul 4 şi va evolua în prima ediţie a Ligii Europa. 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite