Metodă inedită de a scăpa de Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele pe care atacantul român le are cu cei de la VfB Stuttgart sunt departe de a mai putea fi rezolvate, zilele lui Marica la gruparea germană fiind numărate.

Deşi gruparea la care Marica este încă legitimat şi-a început deja pregătirile pentru viitorul sezon, oficialii echipei s-au gândit să-i facă o "surpriză" internaţionalului român şi i-au prelungit acestuia vacanţa pentru a împiedica revenirea acestuia alături de colegi.

Suspendat încă din februarie, ca urmare a unui diferend cu antrenorul, Bruno Labbadia, Marica nu mai este dorit la Stuttgart, iar directorul sportiv Fredi Bobic i-a prelungit acestuia vacanţa şi speră să-i rezolve transferul la Lokomotiv Moscova cât mai urgent..

Chiar dacă pentru internaţionalul român, nemţii au plătit 8 milioane de euro în 2007, cel mai scump transer din istoria clubului, el va fi cedat fără nicio pretenţie financiară, iar potrivit cotidianului Stuttgarter Zeitung, Marica are şanse mari să joace în Rusia din sezonul următor, la Lokomotiv Moscova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite