Alin Liţu va fi împrumutat la Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum "Adevărul" a anunţat în exclusivitate în ediţia de joi, 25 iunie, a ziarului, atacantul stelist, Alin Liţu, va evolua în sezonul viitor pentru Gaz Metan, dacă gruparea medieşană va rămâne în Liga I.

"Alin este deja în cantonamentul echipei. Noi am ajuns la un acord cu Steaua pentru un împrumut pe un sezon, dar el va rămâne la Gaz Metan doar dacă ne vom menţine în Liga I, ceea ce sunt sigur că se va întâmpla. Noi ne întărim pentru Liga I şi nu putem ţine jucătorii cu forţa, dacă vom retrograda", a spus Ioan Horoba, directorul executiv al Gazului.
La rândul său, atacantul a afirmat că se simte bine la Gaz Metan Mediaş şi ar vrea să joace pentru echipa antrenată de Cristian Pustai, însă doar dacă aceasta va rămâne în Liga I. "Sunt în cantonament cu Gaz Metan la Reghin, iar cei de aici m-au impresionat foarte mult. Îmi plac oamenii de aici, pentru că sunt mai calmi. Am vorbit şi cu Vâtcă înainte să vin, iar el m-a convins. Voi rămâne doar dacă vom juca în Liga I, altfel nu", a precizat jucătorul. Alin Liţu (22 de ani) a debutat în Liga I la Steaua, în sezonul 2004-2005, dar nu a reuşit să se impună, astfel că a fost împrumutat, pe rând, la Jiul Petroşani şi Gloria Buzău. La începutul returului campionatului trecut, Liţu a revenit de la Buzău la Steaua, dar nu a jucat decât 8 meciuri pentru roş-albaştri, în care nu a reuşit să marcheze niciun gol.

Citeşte aici informaţia oferită în exclusivitate de Adevărul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite