Messi sau Neymar?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar, 19 ani, FC Santos şi Messi, 24 de ani, Barcelona
Neymar, 19 ani, FC Santos şi Messi, 24 de ani, Barcelona

Barcelona – Santos, finala pe care toată lumea o aştepta în Japonia, la Mondialul cluburilor, va avea loc mâine, de la ora 12,30, în direct la TVR 2.

În afara faptului că se întâlnesc cele mai bune echipe de fotbal din Europa şi America de Sud, fanii din lumea întreagă vor putea asista la un duel între argentinianul Lionel Messi şi brazilianul Neymar. Astfel, toată lumea va putea să vadă care dintre cei doi este mai bun.

Este considerat urmaşul lui Pele

La 19 ani, Neymar este cel mai curtat jucător de fotbal în momentul de faţă. În vară, a fost dorit de Real Madrid, Barcelona şi Chelsea, dar a decis să rămână la Santos până în 2014, când va avea loc Campionatul Mondial.

Deşi încă foarte tânăr, el a câştigat campionatul în Brazilia (2010) şi Copa Libertadores (2011). În aceste condiţii, nu este de mirare că mulţi spun despre el ca fiind urmaşul lui Pele. „Va fi cel mai bun din lume. Messi şi Neymar sunt asemănători, dar el este special. Nimeni nu poate face cu mingea ceea ce reuşeşte el", îl laudă Muricy Ramalho, antrenorul său de la Santos.

Interesant este că, în septembrie s-a speculat că el a semnat deja cu Barcelona, acolo unde va ajunge din 2014, catalanii urmând să achite brazilienilor 60 de milioane de euro.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite