Messi s-a întors cu un hat-trick!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi s-a distrat cu fotbaliştii marocani
Messi s-a distrat cu fotbaliştii marocani

Cu două săptămâni înaintea amicalului Dinamo - Barcelona, argentinianul a risipit temerile unei accidentări grave şi a marcat de trei ori în faţa formaţiei Raja Casablanca.

Dinamo are de ce să se teamă, fanii români pot să se bucure. Leo Messi a fost doar uşor accidentat şi s-a întors cu foame de goluri în echipa Barcelonei, iar dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, la 11 august va fi la Bucureşti pentru amicalul cu dinamoviştii. Sâmbătă seara, Barça a făcut spectacol în Maroc, surclasând cu 8-0 formaţia Raja Casablanca. Meciul s-a disputat la Tanger şi în tribune au fost 23.000 de oameni, iar starul argentinian, care a purtat banderola de căpitan al echipei sale, a marcat de trei ori. Celelalte goluri ale „extratereştrilor" au fost reuşite de Alexis Sanchez (2), Dani Alves, Sergi Gomez şi Deufoleu.

Antrenorul Tito Vilanova nu i-a avut la dispoziţie pe fotbaliştii care au fost la Euro 2012 (revin azi din vacanţă) şi pe cei care participă la Olimpiadă, astfel că a folosit o formulă inedită de echipă cu Pinto, Dani Alves, Mascherano, Adriano, Alexis Sanchez, Messi şi Affelay, de la prima formaţie, şi cu mulţi fotbalişti de la Barcelona B. Următorul meci al spaniolilor va avea loc sâmbătă, la Paris, contra lui PSG. Apoi urmează confruntarea cu Manchester United (8 august).

11.000 de bilete mai sunt la amicalul Dinamo - Barcelona, programat la 11 august, de la ora 20.15, în direct la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite