Messi pune presiune pe Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi (stânga) şi Ronaldo marchează pe bandă rulantă
Messi (stânga) şi Ronaldo marchează pe bandă rulantă

Indirect, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo joacă un fel de fotbal-tenis, întrecându-se unul pe altul în evoluţii spectaculoase şi, în acelaşi timp, eficiente. Astfel, după „dubla" lui CR7 de sâmbătă, argentinianul a răspuns 24 de ore mai târziu cu un „poker" de zile mari în meciul câştigat de Barcelona cu Valencia (5-1). 

„Dar parcă în urmă cu două săptămâni nu era în formă...", le-a spus Pep Guardiola cu ironie jurnaliştilor referitor la cele patru goluri ale lui Messi, performanţă pe care o mai izbutise o singură dată în carieră, în 2010, în Liga Campionilor cu Arsenal. Argentinianul vine de pe altă lume, lucru confirmat şi de faptul că, la numai 24 de ani, mai are nevoie de 12 goluri pentru a ajunge la cota 235 şi pentru a-l detrona pe spaniolul Cesar de pe poziţia de cel mai prolific marcator al Barcelonei din toate timpurile.

Cu „careul" de goluri dat Valenciei, Messi n-a reuşit să-l depăşească pe marele său rival, Cristiano Ronaldo, în clasamentul golgheterilor din campionatul Spaniei. Portughezul are 28 de reuşite, cu una mai mult decât Messi. Cifrele lui CR7 sunt la fel de impresionante: în 123 de partide pentru Real Madrid, a marcat de nu mai puţin de 121 de ori! Ronaldo şi-ar putea îmbogăţi CV-ul chiar astăzi dacă nu va „îngheţa" în frigul de la Moscova, „galacticii" urmând să joace meciul cu ŢSKA din optimile Ligii Campionilor la o temperatură de -15 grade Celsius. 

Liga Campionilor, optimi, tur

Azi
ŢSKA M. – Real Madrid  19.00
Dolce Sport
Napoli – Chelsea 21.45
TVR 1
Mâine
FC Basel – B. München 21.45 Dolce Sport
Ol. Marseille – Inter Milan  21.45 TVR 1
Meciurile B. Leverkusen – Barcelona (1-3), Ol. Lyon – APOEL Nicosia (1-0), Zenit St. Petersburg – Benfica (3-2) şi Milan – Arsenal (4-0) s-au jucat săptămâna trecută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite