Messi a salvat Barcelona în prelungiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Barcelonei i-a trecut glonţul pe la ureche, aseară, în deplasarea de la Bilbao. Echipa catalană a fost condusă de două ori de elevii lui Bielsa, dar argentinianul mai norocos s-a dovedit a fi Messi. Care a salvat-o pe Barça, în prelungiri, cu al 14-lea gol al sezonului în Primera.

După ce-l egalase Ronaldo în fruntea clasamentului golgheterilor, Messi a replicat şi el. Şi ce reuşită importantă! Chiar în "catedrala" San Mames, în prelungiri, salvând-o pe Barcelona de la prima înfrângere stagională, în faţa unor gazde extrem de încăpăţânate. După ce Ander Herrera a dus-o pe Bilbao pentru prima dată în avantaj (20), Fabregas a replicat rapid cu o lovitură de cap (24), dar pe final bascii au fost la un pas să dea lovitura. Sau la două minute.

  Pentru că după ce Bilbao a trecut iarăşi în avantaj, cu ajutorul autogolului lui Pique (80), Messi a salvat un punct (90+1), care o menţine pe Barça la trei lungimi de undă în spatele marii rivale, după 11 partide. Echipa lui Pep îşi păstrează însă invincibilitatea, după 18 partide, în toate competiţiile, conform prosport.

895 de minute de imbatabilitate în toate competiţiile este recordul la care s-a oprit Valdes, după ce-a încasat golul lui Herrera

Meciul s-a jucat pe un teren foarte greu, afectat de o ploaie torenţială

I-am spus lui Bielsa că elevii săi sunt nişte bestii. N-am jucat niciodată împotriva unei echipe mai intense, mai agresive, care să-ţi lase atât de puţine spaţii
Pep Guardiola, antrenor Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite