Messi a devenit sperietoarea Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Messi este ca Maradona şi nu are decât 22 de ani", a fost concluzia trasă de antrenorul lui Stuttgart, Christian Gross, după ce echipa sa a primit o corecţie dură din partea Barcelonei pe „Camp Nou", scor 4-0.

Două dintre cele patru reuşite ale catalanilor au fost semnate de argentinian, care a făcut din Barcelona echipa „indezirabilă" numărul unu a Europei. Asta pentru că nimeni nu vrea să dea în sferturi peste formaţia lui Josep Guardiola.

Azi, tragere la sorţi

Pe rând „cenuşăresele" ŢSKA Moscova sau Bordeaux, dar şi Arsenal şi-au manifestat dorinţa de a nu fi trase alături de „Barca" în această fază a competiţiei. Singurul „nebun" care şi-ar putea dori o întâlnire de gradul trei cu „extratereştrii" rămâne Jose Mourinho, mereu în căutare de noi provocări. Pe „Camp Nou", Ciprian Marica a intrat doar în ultimele 20 de minute, dar nu a putut schimba cu nimic soarta partidei, catalanii „arestând" mingea, pe final, în jumătatea de teren a oaspeţilor.

Cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor fi împerecheate azi, de la ora 13.00 (în direct pe TVR 1 şi Eurosport). Va fi o extragere liberă, fără capi de serie, UEFA urmând să stabilească inclusiv ţintarul semifinalelor.

Echipele calificate în faza sferturilor

FC Barcelona Spania
Inter Milano Italia
Manchester United Anglia
Arsenal Anglia
Olympique Lyon Franţa
Bordeaux Franţa
Bayern Munchen Germania
ŢSKA Moscova Rusia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite