Messi are ghete "cu creier"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi
Leo Messi

adidas lansează adizero f50 powered by miCoach – Prima gheată de fotbal cu “creier”. Cunoscutăca inovatoarea "gheată de fotbal cu creier", cea mai nouă versiunea ghetei f50 adizero aduce tehnologia inteligentă pe terenul de fotbal. Unul dintre cei care folosesc aceste ghete este Leo Messi, starul celor de la FC Barcelona.

Acum, alimentată de miCoach, adizerof50 nu est enumai cea mai rapidă gheată de pe planetă, ci şi cea mai inteligentă. miCoach transformă adizerof50 în instrumentul digital final de formare,care vă permite să urmăriţi şi să incarcati datele despre performanţele sportive, inclusiv viteza, viteza maximă,numărul de sprinturi, distanţa şi distanţa la cele mai mari niveluri de intensitate şi de timp.

Gheata adizero f50 prezintă o cavitate în talpă pentru revoluţionarul senzor de viteză miCoachSpeed Sensor. Acesta captează miscările la 360 de grade şi măsoară indicatorii cheie în performanţă, inclusiv viteza, viteza medie (înregistrată în fiecare secundă), viteza maximă (înregistrată la fiecare cinci secunde), numărul de sprinturi, distanţa, distanţa la cele mai mari niveluri de intensitate şi de timp şi numărul de paşi.Până la şapte ore de informaţii din timpul jocului sau antrenamentului sunt stocate în memoria internă şi pot fi apoi transmise wireless către tableta, PC-ul sau MAC-ulutilizatorului.

Statisticile pot fi apoi împărtăşite prietenilor pe Facebook. Rezultatele pot fi comparate cu ale lor sau chiar cu cele ale jucătorilor profesionişti, cum ar fi Leo Messi, care îşi încărcă rezultatele sale personale. Statisticile pot fi încărcate şi în planuri de antrenament deja existente pe website-ul miCoach, care sunt apoi integrate în programe de coaching personalizat, create special de miCoach pentru nevoile fiecărui atlet.
 
Gheata adizerof50 este şi cea mai uşoară gheată din clasa sa, cântărind doar 165g.
 
Noua gheată adizerof50 alimentată de miCoach este disponibilă în toate magazinele adidas Sport Performance din Bucureşti şi din ţarăl a preţul de 805 lei.

În plus, dispozitivul adizerof50 miCoach este disponibil la preţul de 710 lei şi include un senzor de viteză şi un dispozitiv inteligent miCoach Connect pentru iPod şi iPhone, precum şi CONNECT miCoach pentru PC / Mac. www.micoach.com.





Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite