”Messi este cel mai bun, după el e o mare pauză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Josep Guardiola, antrenorul lui FC Barcelona, s-a arătat entuziasmat de evoluţia lui Lionel Messi din partida cu Panathinaikos, pe care catalanii au câştigat-o clar, scor 5-1.

Argentinianul a fost în zi de graţie, reuşind o ”dublă”, pasând de alte două ori decisiv la golurile lui Pedro şi Dani Alves şi ratând un penalty pe care tot el l-a scos. Cu cele două goluri din poarta campioanei Greciei, Messi a ajuns la cota 27 în cupele europene pentru Barcelona, depăşind recordul de 25 de goluri pe care îl deţinea alături de Rivaldo.

”După ce ratat acel penalty, Messi a început să fiarbă. Este foarte exigent cu sine, suferă când nu câştigă...Este cel mai bun din lume cu o diferenţă mare până la următorul jucător. Trebuie să-l joc acolo unde se simte cel mai bine pentru a da cel mai bun fotbal. Îi place mult să se antreneze, este un copil bun, umil, are toate calităţile. Am mulţi jucători buni, dar el este peste toţi. Uitaţi-vă cum marchează golurile. E imposibil să te îndoieşti de calităţile lui”, a spus Guardiola după Barcelona – Panthinaikos 5-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite