Messi: "Sunt convins că într-o zi voi câştiga Cupa Mondială"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi l-a driblat pe portar şi a înscris golul patru
Messi l-a driblat pe portar şi a înscris golul patru

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat într-un interviu acordat revistei Federaţiei Argentiniene de Fotbal că este convins că va câştiga într-o bună zi Cupa Mondială cu naţionala Argentinei.

"Mai am acest vis de a câştiga Cupa Mondială, precum şi Copa America cu echipa naţională. Ştiu că voi reuşi asta, sunt convins. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Vreau să câştig un trofeu cu naţionala, dar sunt doar unul dintre jucătorii acestei echipe care vor ce este mai bun pentru fotbalul argentinian, nimic mai mult", a spus Messi.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit şi despre echipa sa de club, FC Barcelona, comparativ cu naţionala Argentinei. "Sunt două echipe diferite. FC Barcelona este cea mai bună echipă din lume, este rezultatul multor ani de muncă cu aceiaşi jucători. În ceea ce priveşte naţionala, este mai dificil, au fost mai multe schimbări de antrenor în ultimii ani. Şi evident că fiecare vine cu ideile sale, ceea ce necesită o perioadă de adaptare", a precizat Lionel Messi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite