Il Messaggero: "Lobonţ este un talisman pentru AS Roma"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, apreciat pentru prestaţia de la partida de sâmbătă, cu Palermo, scor 1-0, este comparat de cotidianul Il Messaggero cu un talisman, jurnalul notând că gruparea din Roma a înregistrat o singură înfrângere în şase meciuri cu românul între buturi.

"Roma, talismanul Lobonţ", scrie Il Messaggero, care menţionează că atunci când joacă românul "Roma pierde greu şi de cele mai multe ori nu primeşte goluri'. "Şase prezenţe şi o singură înfrângere pentru român. Un scenariu care după ce a fost aplicat împotriva echipei Inter pe San Siro (0-0) şi la Parma (primul succes stagional al lui Luis Enrique, 1-0) s-a repetat şi la Palermo, victorie cu 1-0, trei puncte în plus în clasament şi zero goluri primite. «Pisica» este cu siguranţă un talisman", adaugă sursa citată, precizând că în meciurile jucate în acest sezon Lobonţ a obţinut trei victorii (cu Parma, Atalanta şi Palermo), două remize (cu Inter şi Siena) şi o înfrângere (cu Lazio, în retur).

"Sâmbătă, pe Barbera, a fost alături de Borini şi Lamela cel mai bun de pe teren. Datorită lui, Roma a început din nou să nu mai primească goluri. Acum va reveni pe bancă - «Mi-am făcut datoria, acum revine Stekelenburg» - pentru a fi pregătit atunci când va fi chemat din nou pe teren", mai scrie Il Messaggero, făcând referire la faptul că portarul titular al Romei, Maarten Stekelenburg, a fost suspendat din cauza unei eliminări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite