Mesajul lui Lucescu jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan îşi doreşte ca românii să fie mândri de prima reprezentativă şi spune că fotbaliştii care au fost sau vor fi convocaţi la lot trebuie ­să-şi­­ dea viaţa pe teren pentru “tricolor”.

“Avem posibilitatea să demonstrăm că avem spirit patriotic şi să dăm dovadă de orgoliu total. Avem o naţiune în spate care aşteaptă multe de la noi. Din partea tuturor, trebuie o atitudine de totală determinare. O echipă trăieşte bine atunci când câştigă. Cei care fac parte din grup trebuie să ştie că au nevoie, pe lângă valoare, de maturitate, responsabilitate şi spirit de sacrificiu”, a spus Lucescu.

Înainte de primul său meci la cârma naţionalei, Lucescu jr le-a transmis suporterilor un mesaj prin intermediul ziarelor „Adevărul“ şi „Click!“.

Misiunea nu a fost chiar una facilă pentru tehnician. A stat minute bune cu pixul în mână în faţa unei coli albe, până să-şi aşterne gândurile. „Nu vreau să pară patetic sau dramatic. Vreau să înţeleagă lumea că sunt cuvinte scrise din inimă”, ne-a spus Răzvan, în timp ce se juca, indecis, cu pixul. În cele din urmă, s-a decis. “Voi scrie aşa: «Vreau să ne bucurăm împreună, dar pentru asta avem nevoie de voi! Cu respect, Răzvan Lucescu»“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite