Zenga: „Goian şi Melinte sunt mai profesionişti decât românii de anul trecut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zenga: „Goian şi Melinte sunt mai profesionişti decât românii de anul trecut"
Zenga: „Goian şi Melinte sunt mai profesionişti decât românii de anul trecut"

Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, a declarat pentru "Adevarul" că nu l-a folosit pe Dorin Goian în primele meciuri din Serie A pentru a-l lăsa pe acesta să se adapteze cu fotbalul din Peninsulă.

Presa din Italia l-a lăudat pe tehnicianul lui Palermo, după victoria în faţa lui Juventus, scor 2-0, înregistrată, duminică, în etapa a 7-a a Seriei A. Dorin Goian, care a evoluat în ultimele 18 minute ale întâlnirii, a bifat a doua prezenţă în campionatul italian. „Goian este un fundaş de valoare, dar să nu uităm că în Italia evoluează cei mai mari atacanţi din lume. Nu este uşor să vii într-un campionat străin şi să-i ai adversar pe Totti, Amauri, Iaquinta sau alţii. Nu l-am folosit în primele partide pentru a-l lăsa să se adapteze. El este un fotbalist de viitor pentru noi. Evoluează şi pentru naţionala României. Eu nu garantez nimănui postul de titular pentru că nu am doar 11 jucători.”, ne-a mărturisit Zenga, care este mulţumit şi de celălalt fundaş al său, Cristian Melinte.

Atât Goian, cât şi Melinte se pregătesc mai bine decât românii de anul trecut”, ne-a mărturisit Zenga, făcănd referire la Nicolae Dică, jucătorul care a dezamăgit în sezonul petrecut la Catania, sub comanda antrenorului pe care l-a avut şi la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite