Meier fluiera după priviri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul elveţian şochează în cartea sa autobiografică. Omul care a scos din sărite românii după meciul Danemarca - România (2-2) din 2003 a explicat cum a luat la Euro 2004 o decizie

Arbitrul elveţian şochează în cartea sa autobiografică. Omul care a scos din sărite românii după meciul Danemarca - România (2-2) din 2003 a explicat cum a luat la Euro 2004 o decizie controversată la meciul Anglia - Portugalia. La scorul de 1-1, Sol Campbell a marcat în minutul 90 un gol care le-ar fi adus englezilor calificarea în semifinale.

Surprinză însă, Meier a anulat golul pentru un fault la portar al lui John Terry. Motivul? "Terry se uita ciudat la mine în loc să sărbătorească alături de colegii lui. M-am gândit atunci că se uită aşa pentru că a faultat la faza respectivă şi am anulat golul", povesteşte Meier în cartea sa "Tu decizi".

Anglia a fost eliminată până la urmă de Portugalia, la penalty-uri. Imediat după eşec, fanii englezi au preluat modelul celor din România şi l-au bombardat pe Meier cu e-mailuri şi mesaje de ameninţare cu moartea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite