Mehmet Ekici a semnat cu FC Bayern München

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mehmet Ekici
Mehmet Ekici

Clubul FC Bayern München a semnat un contract de fotbalist profesionist cu internaţionalul german "Under 20" Mehmet Ekici, jucător la formaţia de amatori a grupării, informează site-ul oficial al formaţiei bavareze.

Ekici are 19 ani, s-a născut la München şi este internaţional german "Under 20". Atacantul a fost adus la FC Bayern când avea numai 7 ani, de la SpVgg Unterhaching, formaţie situată într-o suburbie a capitalei Bavariei.

La 17 ani, Ekici a debutat la FC Bayern II, pentru care a jucat 49 de partide în liga a treia. În turul ediţiei 2009-2010, a marcat şapte goluri în 17 dispute, fiind golgheterul echipei. Deşi a fost cooptat de Louis van Gaal în lotul care a făcut deplasarea la Dubai în pauza de iarnă, iar la 1 februarie a semnat un contract de profesionist, Ekici va fi lăsat să joace în continuare la formaţia de amatori.

FC Bayern a semnat în luna ianuarie un contract de profesionist cu un alt jucător de la echipa secundă a grupării, fundaşul Diego Contento, născut tot la München şi de asemenea internaţional german "Under 20."


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite