FOTBAL: Pustai speră ca Mediaşul să îşi vândă scump pielea la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pustai speră ca Mediaşul să îşi vândă scump pielea la Târgu Jiu
FOTBAL: Pustai speră ca Mediaşul să îşi vândă scump pielea la Târgu Jiu

Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a declarat miercuri că speră ca formaţia pe care o pregăteşte să îşi vândă cât mai scurt pielea la Tg Jiu, sâmbătă, cu Pandurii, în etapa a 10-a a Ligii I de fotbal, chiar dacă nu va conta pe trei titulari

''Vom întâlni o echipă care dacă n-ar fi suferit eşecul din ultima etapă, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, ar fi fost pe primele locuri. Pandurii au un început foarte bun de campionat, sunt o echipă bună, care ne-a învins şi anul trecut la Tg Jiu, înscriind poate cel mai rapid gol al campionatului. Sperăm că lucrurile vor sta altfel de data aceasta şi după cum s-a întâmplat în ultimele meciuri jucate în deplasare să fim o echipă care îşi vinde scump pielea, care încearcă să obţină cât mai multe puncte din acest meci'', a spus Pustai, amintind că meciul era programat iniţial duminică, dar va avea loc sâmbătă, de la ora 15,00.

Nohai este accidentat, iar Bud şi Todea suspendaţi, primul după ce a fost eliminat în meciul cu Unirea Urziceni, iar al doilea pentru pentru cumul de cartonaşe.

''Nu putem spune dacă va fi mai greu, vor intra alţi jucători care vor încerca să joace la fel de bine ca titularii. Va fi foarte dificil, de luptă, terenul şi condiţiile meteorologice se anunţă destul de grele, un meci de campionat între două echipe care au ca obiectiv clasarea pe un loc cât mai bun'', a afirmat Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite