Meciul cel mai important

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi la nouă puncte în spatele lui Dinamo, clujenii sunt obligaţi să învingă. Prietene anul trecut, când amândouă au pus umărul la împiedicarea Stelei de a câştiga un nou campionat, CFR şi Dinamo sunt acum în război pentru titlu.  

 În penultima etapă a campionatului trecut, Dinamo a învins în „Groapă” Steaua, 2-1, şi le-a băgat clujenilor titlul în buzunar. Atunci, preşedintele Mureşan chiar le-a mulţumit „câinilor” pentru că i-au bătut pe stelişti.

„Îi mulţumim lui Dinamo pentru că ne-a ajutat. Le rămânem datori, cum se spune la noi”, afirma atunci Mureşan. De această dată, CFR-ul se află pe locul cinci în clasament, la nouă puncte de liderul Dinamo, iar o înfrângere sau chiar un egal în jocul direct de vineri  i-ar scoate practic din lupta pentru campionat.

Mai mult, după partida cu „alb-roşii”, oamenii lui Trombetta se vor deplasa la Timişoara şi apoi vor primi acasă vizita celor de la Unirea Urziceni.

 „Urmează un meci foarte important cu Dinamo, care este cel mai important, de fapt. Cred că o să abordăm foarte bine partida, cu jucătorii mai odihniţi care nu au jucat cu Universitatea Cluj, şi cred că o să fie o partidă frumoasă şi mai ales bună pentru noi, pe care sperăm să o câştigăm”, a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

„Câinii roşii” le-au reamintit ieri clujenilor de ajutorul acordat anul trecut, aşa că acum solicită respect.

Dinamoviştii cer respect

„Trebuie să fim primiţi cu respect la Cluj, noi i-am făcut campioni anul trecut. Meciurile directe cu aceste echipe valorează şase puncte.

E timpul ca jucătorii noştri să arate că formează o echipă puternică”, a spus acţionarul Vasile Turcu pentru dinamovişti.ro.În altă ordine de idei, CFR Cluj a pus în vânzare, începând de ieri, bilete pentru jocul cu Dinamo, iar cel mai ieftin tichet se află la peluza I şi costă 10 lei. Un bilet la peluza II costă 20 de lei, în timp ce la tribuna a II-a tichetele variază între 30 şi 50 de lei. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite