Meme Stoica: „Meciul cu VfB nu interesează pe nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme Stoica: „Meciul cu VfB nu interesează pe nimeni“
Meme Stoica: „Meciul cu VfB nu interesează pe nimeni“

Ialomiţenii au vândut doar 400 de bilete pentru partida lor de debut în grupele Ligii Campionilor. Partida Unirea Urziceni – VfB Stuttgart, programată mâine seară, de la ora21.45, pe stadionul Steaua din Bucureşti, are toate şansele să stabilească un record negativ de audienţă în istoria Ligii Campionilor.

În loc să fie o sărbătoare, debutul ialomiţenilor pe teren propriu în grupele celei mai prestigioase competiţii intercluburi se transformă într-un coşmar! Motivul? Interesul pentru meciul Unirea – Stuttgart este aproape zero. Doar 400 de bilete au fost cumpărate de microbişti. Managerul general al campionilor, Mihai Stoica, este cel mai afectat de ce se întâmplă.

Citiţi şi:


FOTBAL: Doar 400 de bilete vândute pentru Unirea Urziceni - VfB Stuttgart

FOTBAL: Francezul Duhamel arbitrează Urziceni - VfB Stuttgart

„Va fi stadionul gol. Îmi este şi lehamite să vorbesc despre meciul ăsta. Nu interesează pe nimeni. În Bucureşti, nu vine nimeni să vadă o întâlnire de Liga Campionilor şi nici nu putem juca pe teren propriu, la Urziceni. Am vândut doar 400 de bilete în două zile, deşi preţurile sunt mici! Nu se poate aşa ceva! Intuiam că nu o să vină prea multă lume la stadion, dar nici în halul ăsta. Îmi pare rău că nu am fost lăsaţi de UEFA să jucăm în Austria, la Klagenfurt. Acolo, am fi avut stadionul plin, gazon impecabil şi condiţii extraordinare. Mi-e teamă că la meciul Unirea – Stuttgart va fi cea mai mică reţetă din istoria Ligii Campionilor”, s-a plâns Meme.

Tichetele de intrare la meciul Unirea - Stuttgart se mai pot achiziţiona atât astăzi (de la ora 10.00 la 18.00), cât şi mâine. Din cauza numărului mic de bilete vândute, ialomiţenii au obţinut acceptul celor de la UEFA de a lăsa casele deschise chiar şi în ziua meciului. Astfel, cei interesaţi vor putea compara tichete şi mâine, între orele 10.00 – 21.30. În tribunele stadionului Steaua vor fi prezenţi şi 200 de suporteri ai nemţilor.

Hleb nu vine la Bucureşti

În meciul Frankfurt - Stuttgart (0-3) din ultima etapă a Bundesligii, cuplul de atac al echipei-oaspete a fost Marica - Schieber, însă pe lista marcatorilor şi-a trecut numele doar tânărul neamţ, cu o „dublă”.

Altfel, la meciul cu Unirea nu va putea juca bielorusului Hleb, uşor accidentat. În Spania, Sevilla (4-0 la Bilbao) e considerată singurul adversar pentru Real Madrid şi Barcelona în lupta pentru titlu, în timp ce Glasgow Rangers e în scădere de turaţie (0-0 „acasă” cu Aberdeen). 

Cele mai scăzute audienţe în grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut

MECI NUMĂR DE SPECTATORI

Anorthosis – Panathinaikos  19.259
Dinamo Kiev – Arsenal  16.800   
Steaua – Bayern Munchen  13.379
Aalborg – Manchester Utd.  10.346
Statistică: Răzvan Toma

Preţuri bilete Steaua în Ligă în sezonul trecut

Peluze 70 lei
Tribuna a II-a   130 lei
Tribuna I   230 lei
Tribuna 0   300 lei
Fotolii   400 lei

Preţuri bilete Sevilla în grupele Ligii în acest sezon

Peluze 35 euro (150 lei)
Tribune   75 euro (315 lei)
Tribuna 0  100 euro (420 lei)
Tribuna VIP   120 euro (500 lei)

Preţuri bilete Unirea în grupele Ligii în acest sezon


Peluze 20 lei
Tribuna a II-a 30 lei
Tribuna I  50 lei
Tribuna 0  100 lei
Fotolii 150 lei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite