Mihajlovici îl dă ca exemplu pe Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AC Fiorentina, echipa internaţionalului român, Adrian Mutu, va juca mâine în deplasare la Bologna, în etapa a 18-a a Seriei A. Sinisa Mihajlovic a declarat ieri, că Adrian Mutu îşi dă viaţa pe teren ca nimeni altul şi se antrenează foarte bine.

"Mutu nu ştiu ce găndeşte când este singur. Dacă vrea să plece sau nu? La antrenamentele mele se străduieşte să scoată tot ce e mai bun în fiecare zi, iar eu nu am cum să nu-l folosesc. La mine joci atâta timp cât te antrenezi bine. Dacă Mutu va pleca într-o bună zi, voi respecta decizia clubului", a spus Mihajlovic.

Meciul cu Bologna, ultimul pentru Mutu în tricoul "viola"?

"Briliantul" este anunţat titular, joi, în partida pe care Fiorentina o va susţine pe terenul celor de la Bologna. Zvonurile conform cărora Mutu va părăsi echipa Fiorentinei încep să ia amploare. Atacantul român este dorit de Galtasaray şi de alte echipe importante din Europa, iar Fiorentina este dispusă să-l cedeze. Panteleo Corvino, directorul sportiv al echipei a declarat că Mutu este liber să plece, iar Sinisa Mihajlovici îl susţine pe acesta. Cu toate astea, şefii Fiorentinei vor să-i mai acorde o şansă românului, joi, în partida cu Bologna.

În ultimele două meciuri pe care Fiorentina le-a susţinut în deplasare la Bologna, Adrian Mutu a marcat de trei ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite