FOTBAL: McDonald’s îndoapă fotbalişii tailandezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: McDonald’s îndoapă fotbalişii tailandezi
FOTBAL: McDonald’s îndoapă fotbalişii tailandezi

Federaţia tailandeză a semnat un contract de sponsorizare cu celebrul lanţ American de restaurante fast-food, care le va pune la dispoziţie fotbaliştilor alimente în valoare de 150.000 de dolari în următorii trei ani.

Tailandezii vor încasa în urma acestui parteneriat suma de 747.000 dolari, din care circa 150.000 dolari sub formă de produse alimentare, pentru inserarea siglei McDonald’s pe echipamentul jucătorilor. Contractul se va întinde pe o perioadă de trei ani, timp în care toţi fotbaliştii de la loturile naţionale vor mânca pe săturate.

''Aceşti bani ne vor ajuta în eforturile noastre de a ajunge la CM 2014. Ne vor ajuta să ne dezvoltăm jocul nostru, în special la nivelul juniorilor. Toţi jucătorii, juniori şi seniori, se vor bucura totodată de mâncare'', a declarat Worawi Makudi, preşedintele Federaţiei tailandeze.

Naţionala Tailandei, locul 110 în ierarhia FIFA, are ca sponsor pentru echipamentul de joc firma americană Nike până în 2012. Tailanda nu s-a calificat niciodată la un turneu final al Cupei Mondiale şi este antrenată de Bryan Robson, fost căpitan al Angliei şi al lui Manchester United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite