Mazzarri: "Trebuie să fim perfecţi în apărare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Mazzarri se teme de începutul de meci cu Steaua
Walter Mazzarri se teme de începutul de meci cu Steaua

Antrenorul lui Napoli, Walter Mazzarri, se gândeşte în primul rând ca echipa sa să nu primească gol, chiar dacă italienii au nevoie de victorie diseară în faţa Stelei.

Cele trei goluri primite în Ghencea în doar 25 de minute l-au marcat pe tehnicianul italian. "Steaua e o echipă foarte bună, am văzut asta la Bucureşti. În România ne-a fost destul de greu, mai ales că Cribari a înscris în proprie poartă, dar am reuşit să ne revenim spre final", a spus Mazzarri, care le cere jucătorilor săi să nu se arunce în atac.

Trebuie să ne folosim mintea şi inima pentru a nu ne complica singuri viaţa cu greşeli din cauza dorinţei prea mari de a învinge.

Avem nevoie să facem un joc defensiv perfect şi să nu riscăm nimic. Cînd facem lucrurile aşa cum trebuie avem capacitatea de a pune pe oricine în dificultate.  Trebuie să marcăm un gol mai mult decît adversarii, să fim mai puternici tactic şi psihic", a spus Mazzarri.

Meciul dintre Napoli şi Steaua din grupa K a Ligii Europa se va disputa în această seară, de la ora 22.00. Roş-albaştrii au nevoie de cel puţin o remiză pentru a se califica în 16-imile competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite