Max Nicu, fugărit de suporteri la vestiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 100 de suporteri au rupt barierele de protecţie şi au pătruns pe gazon
Aproximativ 100 de suporteri au rupt barierele de protecţie şi au pătruns pe gazon

Românul a trecut prin clipe de haos la finalul meciului Hertha – Nürnberg, scor 1-2. Un gol primit în ultimul minut i-a scos din minţi pe fanaticii suporteri ai Herthei, care au pătruns în teren şi au pus în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

Greu de crezut că astfel de scene s-au petrecut în Bundesliga, unul dintre campionatele mari ale Europei, chiar în capitala Germaniei. Privind la desfăşurarea evenimentelor, putem spune că „zidul Berlinului" a mai căzut o dată.

Ce s-a întâmplat? Hertha, ocupanta ultimului loc în clasament, a pierdut meciul cu Nürnberg cu un gol marcat de oaspeţi în ultimul minut, declanşând nebunia la una dintre peluze.

Jucătorii s-au furişat la vestiare

Aproximativ 100 de suporteri au rupt barierele de protecţie ale forţelor de ordine şi au pătruns nestingheriţi pe gazon. Înarmaţi cu ţevile de la steaguri, aceştia au distrus tot ce le-a ieşit în cale (panouri publicitare, băncile de rezerve) şi s-au îndreptat către tunelul de la vestiare pentru a le cere socoteală românului Max Nicu, care a intrat pe teren în minutul 53, şi coechipierilor săi.

Vestea bună e că niciunul dintre fotbaliştii Herthei nu a păţit nimic, însă doar pentru că aceştia au reuşit să se furişeze la timp la vestiare, în spatele forţelor de securitate regrupate.

Sunt ca şi retrogradaţi

Cu opt etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Max Nicu (foto) e „lanterna roşie" în Germania, la nouă puncte de primul loc neretrogradabil.

„De 14 ani sunt la acest club, dar nu am mai văzut aşa ceva. Ne facem planurile pentru liga a doua", a spus managerul Preetz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite