FOTBAL: Rafael Benitez: "Mascherano nu este de vânzare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, a declarat miercuri că Javier Mascherano nu va pleca de la echipă, indiferent de sumele pe care sunt dispuse să le ofere diverse clubului, informează site-ul oficial al grupării.

Agentul internaţionalul argentinian afirmase că Mascherano este pregătit să se transfere la FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor, însă Benitez susţine că fotbalistul în vârstă de 25 de ani nu vrea să plece de la formaţia de pe Anfield.

"Mascherano nu are niciun preţ. Barcelona nu îşi poate permite şi nici nu vrem să-l vindem, deoarece Javier este foarte fericit aici. Am discutat de câteva ori cu el în această vară, ultima dată săptămâna trecută, şi era foarte optimist", a spus Rafael Benitez.

"Am discutat cu impresarul său, Walter Tamer, şi mi-a spus că două cluburi importante sunt interesante de Mascherano, dar i-am spus să uite acest subiect, aşa că sunt surprins că el a comentat din nou. Are un contract pentru mai mulţi ani şi nu suntem interesaţi de oferte. Pot să ofere şi 50 de milioane de lire sterline, că tot nu ne interesează", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite