Mascherano: "Jucătorii sunt vinovaţi pentru rezultatele lui Liverpool"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascherano îl apără pe Benitez
Mascherano îl apără pe Benitez

Mijlocaşul lui Liverpool, Javier Mascherano, a afirmat că fotbaliştii echipei sunt vinovaţi pentru rezultatele înregistrate, dar consideră că tuturor le este mai uşor să-l critice pe antrenorul Rafael Benitez, informează site-ul oficial al echipei.

"Este mai uşor să-l critici pe antrenor decât 20 de fotbalişti. Atunci când echipa nu joacă bine, presa îl critică pe antrenor, nu pe jucători. Noi trebuie să muncim, să ne antrenăm şi mai mult şi să ne arătăm valoarea pe teren. Rafa este criticat din cauza jocului nostru, iar acum trebuie să ne concentrăm asupra rezultatelor. Starea de spirit este chiar bună şi vrem să ducem Liverpool pe locul pe care îl merită", a spus Mascherano.

Argentinianul a adăugat că jucătorii nu au ce să le reproşeze fanilor, mai ales că ei au fost alături de echipă şi după eliminarea din Cupa Angliei. "Nu poţi să spui nimic despre suporterii lui Liverpool. Trebuie să joci pentru acest club pentru a afla cum sunt aceşti fani. Mereu ne-au susţinut, suntem mulţumiţi de acest lucru", a explicat el.

Liverpool, adversara Unirii Urziceni din 16-imile Ligii Europa, ocupă locul 7 în campionat.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite