Martiş are supercasă de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martiş are supercasă de un milion de euro
Martiş are supercasă de un milion de euro

Arbitrul focşănean este cel mai bogat „fluieraş“ din România, dar spune că din banii câştigaţi în toată cariera sa în fotbal şi-a amenajat doar o baie. Marius Martiş nu e nici cel mai cunoscut, nici cel mai valoros „central“ din România, dar e cel mai înstărit. El s-a mutat de curând din Odobeşti la Focşani, într-un palat de un milion de euro.

Construcţia casei, care are o suprafaţă locuibilă de 280 de metri pătraţi, a început în 2007. „Barul şi bucătăria au costat 40.000 de euro”, a precizat centralul de 35 de ani. La etajul I, Martiş are patru dormitoare. Cel mare, cu un imens pat îmbrăcat în piele albă este al lui Marius, care are o baie separată şi o imensă cadă cu jacuzzi.

Al doilea dormitor este al soţiei, Diana, în care este un pat roşu, tot din piele, iar al treilea aparţine juniorului, Luca, în vârstă de patru ani şi opt luni. Mai există şi un al patrulea dormitor pentru oaspeţi. Fiecare cameră este dotată cu un LCD, iar în sufragerie Martiş are un home cinema.

„La etajul 2, voi acoperi terasa cu o cupolă, unde voi amplasa un jacuzzi, o saună şi o masă de masaj. Cred că tot ce am aici valorează cam un milion şi ceva de euro”, a estimat Martiş. Suprafaţa totală a terenului, cu tot cu curte, este de 2.000 mp.

Are un teren de 55 de milioane de euro

De curând, familia Martiş a intrat în posesia unui teren de 110 hectare lângă Focşani. „Preţul mediu al acestui teren, deţinut în coproprietate cu al om de afaceri, este de 50 de euro pe metru pătrat, ceea ce înseamnă 55 de milioane de euro”, a explicat Marius Martiş.

El a precizat că interesat de o parte a terenului a fost patronul Argeşului, Cornel Penescu. „Voia să construiască un hypermarket PIC, iar afacerea era de câteva milioane de euro”, a declarat Martiş. Numele său a apărut în convorbirile interceptate de DNA, legate de meciul FC Argeş – Oţelul, din turul ediţiei 2008-2009. Arbitrul a fost audiat de procurori, dar nu fost trimis în judecată, situaţia sa urmând a fi lămurită în curând.

Afacerile familiei Martiş

image

Casa arbitrului are o structură elegantă



Deţine a fabrică de paste făinoase şi produse din patiseria, fiind inclusă în programul „Cornul şi laptele” derulat de Guvernul României în şcoli. „Am livrat şi 50.000 de cornuri zilnic”, ne-a spus Marius.
Este proprietarul televiziunii locale TV Atlas.
Până în 1998, a deţinut, împreună cu un asociat, o societate de televiziune prin cablu în mai multe localităţi precum Focşani, Tecuci, Poiana Braşov, Predeal, Sinaia, pe care a vândut-o cu suma de 4,5 milioane de dolari.
Până în 2007, a deţinut o societate de televiziune prin cablu pentru mediu rural din judeţul Vrancea, pe care a vândut-o contra sumei de trei milioane de dolari.

image

Dormitorul soţiei lui Martiş are un design special

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite