FOTBAL: Markus Babbel: "Nu mi-a plăcut jocul echipei mele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Markus Babbel: "Nu mi-a plăcut jocul echipei mele"
FOTBAL: Markus Babbel: "Nu mi-a plăcut jocul echipei mele"

Antrenorul lui VfB Stuttgart, Markus Babbel, a afirmat, marţi, la finalul partidei pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 1-1, pe terenul Unirii Urziceni, că este nemulţumit de prestaţia elevilor săi, dar consideră că formaţia germană are şanse mari să treacă de faza grupelor.

"Sincer, nu mi-a plăcut jocul echipei mele. Deşi am marcat repede, nu am reuşit să ne impunem jocul şi am pierdut foarte uşor prea multe mingi. Cred că puteam mult mai mult, le-am şi spus jucătorilor mei că vom câştiga dacă nu vom primi gol. Reuşita gazdelor a venit pe fondul unor greşeli în lanţ comise de elevii mei", a opinat tenicianul grupării şvabe.

Referitor la prestaţia lui Marica, Babbel a spus: "Ciprian a evoluat foarte bine în meciul de la Timişoara şi m-am gândit că la fel o va face şi în această seară. Din păcate, nu a reuşit nicio acţiune individuală periculoasă. Oricum, nu am ce să îmi reproşez în privinţa alcătuirii primului 11".

Chiar dacă Stuttgart a acumult numai două puncte după primele două etape din Grupa G a Ligii Campionilor, Babbel este de părere că echipa sa va obţine calificarea în optimile competiţiei: "Calificarea depinde numai şi numai de noi. Consider că avem şanse destul de mari să ieşim din grupe. Unirea nu m-a surpins cu nimic în această seară, a jucat exact aşa cum am crezut. Alcătuiesc un grup compact, care se apără foarte exact".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite