Marius Şumudică tratează cu Apollon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Cipru scrie că Marius Şumudică şi Bogdan Andone ar putea prelua formaţia Apollon Limassol în scurt timp.

Cei doi se află pe o listă care îl cuprinde şi pe olandezul Leo Beenhakker, dar varianta cu cei doi români ar avea şanse mari de reuşită datorită relaţiilor foarte bune în care Andone a rămas cu conducerea din Limassol de pe vremea cînd a evoluat acolo.

Andone, 36 de ani, a evoluat cinci sezoane pentru formaţia alb-albastră, adunînd 79 de partide în campionat. Andone a fost invitat special al clubului la ultimele două finalele de Cupă disputate de Apollon, prima cîştigată, iar a doua pierdută. Luna trecută au avut loc unele discuţii preliminare.

Cuplul Şumudică-Andone a lucrat în această formulă şi la Rapid, în campionatul recent încheiat. Cei doi au condus echipa timp de 29 de etape, fiindu-le reziliate contractele după înfrîngerea din meciul cu Sportul Studenţesc, pe teren propriu. Siteul kerkida.net susţine că Beenhakker ar fi prima opţiune, dar că sînt şanse reduse ca el să accepte.

Clubul din Limassol este printre cele mai importante grupări din Cipru, dar acum trece printr-o perioadă mai dificilă. A terminat campionatul abia pe locul patru, după Apoel, Omonia şi Anorthosis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite