Marius Şumudică şi-a pus presa elenă în cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică şi-a pus rapid presa din Grecia în cap. Fostul tehnician al Rapidului este considerat prea pretenţios şi morocănos prin comportamentul pe care l-a arătat în primele zile la Kavala.

Şumudică a promis că va face spectacol cât timp va sta în Grecia, dar comportamentul său nu a fost pe placul jurnaliştilor eleni care au început deja să-l critice.

"Morocănos, pretenţios sau profesionist?", a titrat Sentragoal, una dintre cele mai importante publicaţii din Grecia, într-o analiză a modului în care Şumudică şi-a trăit primele zile la Kavala, scrie onlinesport.ro.

"Este morocănos, pretenţios sau profesionist? Nu îl putem clasifica încă pe Marius Şumudică, dar la echipă se simte deja o stare de incertitudine, mai ales că el a anunţat că va pleca dacă Federaţia va retrograda Kavala. Deşi, înca nu s-a uscat cerneala de pe contractele lui Bornescu şi Karalis, Şumudică face nazuri şi cere alţi jucători. Cere întăriri de urgenţă şi ignoră politica stabilită de club. El vine cu DVD-uri cu brazilieni, pe care îi vrea la Kavala", a scris sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite