FOTBAL: Hizo: "L-am certat pe Marius 20 de minte, apoi i-am zis că e titular!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Hizo: "L-am certat pe Marius 20 de minte, apoi i-am zis că e titular!"
FOTBAL: Hizo: "L-am certat pe Marius 20 de minte, apoi i-am zis că e titular!"

Viorel Hizo a dezvăluit la FanatikShow că Marius Constantin a aflat că va fi titular abia în dimineaţa meciului. Mai mult, ncii secunzii lui nu ştiau de intenţia sa, de a-l folosi pe Constantin în Ghencea.

Viorel Hizo s-a dispemsat de Marius Constantin după meciul cu Astra, după ce acesta a gafat incredibil. "Nu o să mai joace la rapid, cât voi fi eu antrenor", a spus "Dulăul". Tehnicianul a explicat la Digsiport de ce a ales să meargă pe mâna lui Constantin cu Steaua Bucureşti.

"Mi-a venit ideea după meciul cu CFR Cluj să-l bag pe Marius. Era jocul cu Steaua şi trebuia să-l bag, să-i dau mai multă libertate lui Lazăr. A jucat foarte bine în prima repriză, în a doua a avut ceva probleme de sănătate. Am încercat că folosesc pe altcineva, nu le-am zis nici măcar secunzilor. L-am folosit doar eu cum am vrut, nimeni n-a ştiu. Nu s-a prins nimeni, nici el, nici măcar jucătorii. L-am chemat pe Marius la mine înainte antrenamentului, l-am certat 20 de minute şi după aia i-am zis că e titular! Am ţinut totul secret pentru că nu am vrut să se mai afle. Marius este un jucător bun, în care am mare încredere şi sînt foarte mulţumit de el în meciul cu Steaua Bucureşti. În ziua jocului am făcut un antrenament dimineaţă, unul tactic special pentru Marius Constantin! Am făcut acest antrenament în ziua meciului doar pentru el", a dezvăluit Hizo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite