Marius Stan: „Toate greşelile lui Tudor au fost favorabile Stelei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestaţia arbitrului l-a enervat la culme pe Marius Stan, directorul general al Oţelului. Oficialul gălăţenilor spune că „fluieraşii“ nu fac greşeli de capul lor şi că aceştia sunt împinşi de la spate. În ciuda scandalului din arbitraj declanşat de ancheta DNA, „fluieraşii“ continuă să greşească decisiv la anumite partide, de obicei erorile fiind într-o singură direcţie.

Festivalul de goluri din Ghencea, 5-0 cu Oţelul, a produs un val de euforie în tabăra stelistă. „Cred că putem visa din nou la titlu sau măcar la locul doi. Este foarte important ce vor face în următoarele etape adversarele noastre“, a declarat patronul stelist, Gigi Becali.

Acesta este convins că echipa sa şi-a revenit după perioada nefastă prin care a trecut în ultimul timp. „Mi-a plăcut cum a evoluat Steaua. Suntem pe drumul cel bun.

 A fost o descătuşare acest meci. Oţelul a jucat destul de bine, chiar dacă scorul a fost mare”, a continuat Becali. Gălăţenii sunt însă total nemulţumiţi. „Scorul nu este corect. Steaua a fost clar avantajată de brigada de arbitri. La penalty, faultul a fost în afara careului, iar la golul trei a fost fault”, a spus Marius Stan, directorul general al Oţelului.

El şi-a îndreptat tirul acuzelor spre brigada condusă de Alexandru Tudor. „Toate greşelile lui Tudor au fost într-o singură direcţie. Este nepermis acest lucru.

Nu discut victoria Stelei, dar erorile de arbitraj sunt mari. Tot Tudor ne-a arbitrat acasă cu Vasluiul. Am avut penalty clar şi nu l-a dat. A recunoscut şi Porumboiu că a fost viciere de rezultat.

Tudor nu a păţit nimic pentru acest lucru“, a spus Stan. Oficialul gălăţean crede că arbitrii vor continua să greşească, iar erorile lor nu sunt accidentale. „Aceşti arbitri nu fac de capul lor aceste greşeli. Trebuie văzut cine este în spatele lor“, a precizat Stan.

Dan Petrescu, observatorul partidei, a declarat: „Alexandru Tudor a făcut greşeli, dar nu spun mai mult pentru că nu am voie să fac public raportul de joc“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite