Cinci din cinci pentru Marius Lăcătuş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci din cinci pentru Marius Lăcătuş!
Cinci din cinci pentru Marius Lăcătuş!

Vasluiul este echipa momentului în Liga I. Internaţional Piteşti este cea de-a cincea victimă a moldovenilor. După ce au eliminat pe Rapid Bucureşti din Cupa României, elevii lui Ştefan Stoica au dat o replică modestă pe terenul vasluienilor şi au plecat acasă cu mâna goală.

Meciul a început practic de la scorul de 1-0 pentru gazde, Akakpo deschizând scorul cu o lovitură de cap din mijlocul careului după o centrare a lui Temwanjera.

Au urmat şi alte ocazii ale vasluienilor, dar portarul Marius Popa a fost în zi de graţie.
Partea a doua a meciului nu a adus multe în registrul tactic al celor două formaţii. Dominare sterilă a gazdelor şi apărare supraaglomerată a celor de la Internaţional Piteşti.

În minutul 63, Wesley şi-a permis să rateze o lovitură de la punctul cu var, portarul Popa ghicind colţul ales de atacantul brazilian.

1-0

Vaslui: Hăisan - Buhuşi, Akakpo, Zubar, Hugo Luz - Burdujan(89 Milisavijevic), Raul Costin(min. 55 Pavlovic), Ghencev, Gerlem (75 Delgado) - Temwanjera, Wesley. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Internaţional
: Popa - D. Matei, Viera, Izvoranu(73 Voiculeţ), Neagu(77 C. Lazăr II) - Abiodun, Vezan, Raţiu, Răduţ(45 Itu), Frăsineanu - Zăgrean. Antrenor: Ştefan Stoica.

Stadionul Municipal:  3.000

Gol: Akakpo 4

Arbitru: Cezar Ionescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite