Marinescu a scos Rapidul de pe şine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cinci victorii consecutive obţinute în Cupă şi în campionat, giuleştenii au pierdut pe mâna portarului lor, cel care a greşit ca un începător la trei goluri. Goalkeeperul gazdelor şi-a îngenuncheat echipa. În schimb, brazilianul Nei a fost omul meciului, reuşind o „dublă” pentru CFR.

„Baby Rapid” şi-a dat aseară examenul maturităţii. Puştii lui Hizo au fost nevoiţi să uite de grădiniţă, unde colegi de grupă erau „sugari” precum Curtea de Argeş şi Ceahlăul, şi să dea piept cu adversari pe măsură. Prima provocare: CFR Cluj.

Giuleştenii nu prea au arătat că merită premiul „întâi, cu coroniţă”, întrucât ardelenii au avut meciul la discreţie. Au pus probleme atunci când au vrut şi, dacă Deac nu ar fi irosit cu inconştienţă şansele bune, clujenii puteau marca şi mai multe goluri în prima repriză.

Mingea, duşmanul lui Marinescu

Rapidul a trăit datorită momentelor de inspiraţie ale lui Herea, care s-a plasat bine la reuşita Rapidului, când Nuno Claro a respins în el. Altfel, Buga, golgheter în „liga mică”, a fost mai mereu în contratimp, iar „Benzema“ Ioniţă seamănă cu vedeta Realului doar la tupeu.

Hizo a părut fără reacţie pe bancă, dar nici nu avea cu cine să mute. „Repetentul” meciului se numeşte Marinescu, portarul Rapidului, pentru care mingea rămâne un meteorit orbitor, când vine dintr-o centrare. Premiantul? Nei. Nu e vreun nume de televizor, ci doar brazilianul din atacul CFR-ului, care, până acum, mai mult a dormit în ghete.

S-a trezit la timp, exact când huiduielile fanilor începuseră să devină insuportabile. „Dubla“ sa a trimis Rapidul înapoi, la grădiniţă, la grupa mare pregătitoare pentru campionatul adevărat. Golurile lui Mureşan şi Peralta nu au făcut decât să le arate giuleştenilor unde le este locul.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite