Dinu şi Ion Marin i-au motivat pe „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După partida de acasă cu Slovan Liberec, mai mulţi jucători erau puşi pe lista de transferuri, unii voiau să plece din proprie iniţiativă, iar şefii ameninţau că nu mai bagă bani în echipă.

Însă ceva s-a schimbat în doar câteva zile, pentru că Dinamo a arătat altceva pe teren în partida cu CFR. Roş-albii au câştigat cu ardelenii şi se pregăteau de returul cu cehii. Au reuşit calificarea istorică în Liga Europa, apoi au învins Steaua, în Ghencea.

Toţi s-au mirat de modul cum s-au schimbat cei din „Ştefan cel Mare” dar în spatele metamorfozei a stat o discuţie sinceră între stafful tehnic şi jucători.

Cornel Dinu şi Ion Marin au dialogat atât cu liderii vestiarului, cât şi în particular cu mai mulţi fotbalişti. Cei doi au jucat rolul de sfătuitor fiindcă cuvântul lor contează în faţa jucătorilor, mai ales că ambii au servit culorile clubului în trecut.

„Nu vă lăsaţi copleşiţi de moment. E în joc mândria voastră, a echipei, şi chiar cariera de fotbalist. Cu atitudinea corespunzătoare putem trece de orice echipă”, a fost discursul.

Dinamoviştii s-au mobilizat şi au avut o cu totul altă atitudine în teren. Cei doi consilieri au stat de vorbă şi cu Bonetti în privinţa sistemului de joc, iar „câinii” au trecut la formula consacrată 4-4-2, faţă de 4-3-3 preferat de italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite