Marica se apropie de Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român nu a fost convocat ieri de antrenorul Bruno Labbadia pentru meciul lui Stuttgart cu Mainz, principalul motiv fiind negocierile avansate cu Galatasaray Istanbul. Ciprian Marica este ultima piesă dorită de Gică Hagi pentru a completa campania de transferuri a Galatei din această iarnă.

VfB Stuttgart a jucat ieri cu Mainz (1-0) în prima etapă a Bundesligii din 2011, însă Ciprian Marica nu şi-a găsit loc nici măcar pe banca de rezerve.

Deşi nemţii susţin că românul e în continuare accidentat în urma unei lovituri primite în cantonamentul din Antalya, se pare că realitatea e alta. Abia instalat în funcţie, antrenorul şvabilor, Bruno Labbadia, ştie că negocierile cu Galatasaray se pot încheia în orice moment, astfel că vrea să‑şi construiască strategia fără Ciprian Marica.

De partea cealaltă, presa de pe Bosfor susţine că „tricolorul" a devenit prima opţiune a Galatei pentru postul de vârf împins, considerat deficitar de Gică Hagi. „Marica este în fruntea unei agende pe care se mai află Miller de la Glasgow Rangers şi Santin de la FC Copenhaga", a scris ieri Fanatik. Bineînţeles, „Regele" insistă pentru conaţionalul său, pe care-l cunoaşte mai bine, însă decizia finală îi va aparţine başkanului Adnan Polat din considerente financiare.

Victor Becali negociază la Istanbul

Cei de la Stuttgart solicită între patru şi cinci milioane de euro, dar gruparea din Istanbul speră să obţină un preţ mai bun, mizând pe faptul că Marica îşi încheie contractul cu echipa germană peste aproape doi ani, la finalul lui 2012, atunci când ar pleca gratis.

De altfel, negocierile au continuat aseară, impresarul Victor Becali fiind prezent la meciul prin care Galata şi-a inaugurat noul stadion. Pe lângă preţul de transfer, s-a mai pus şi problema salariului, Marica solicitând cel puţin două milioane de euro pe an.

Galata s-a mutat în „casă nouă"

După despărţirea în lacrimi de bătrâna arenă „Ali Sami Yen", cei de la Galatasaray au avut parte aseară de un alt moment special: inaugurarea noului Stadion, „Türk Telekom" (52.000 de locuri, cu 30.000 mai mult). Astfel, concertele şi manifestările artistice de pe întreg parcursul zilei de ieri au fost urmate de un meci amical de lux, gruparea „Cim Bom" primind replica olandezilor de la Ajax Amsterdam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite