Marica neagă că s-ar fi bătut cu Boka: „Doar ne-am contrat, suntem prieteni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi incidentul dintre Ciprian Marica şi Arthur Boka, de la antrenamentul de ieri dimineaţă, a fost surprins de fotografii de la Bild şi nu pare lispsit de importanţă, atacantul român a dezminţit pe site-ul său oficial că s-ar fi bătut cu colegul său.

"A fost o dispută la minge, însă după intrarea mea, Arthur a reacţionat ciudat, agresiv. Am fost foarte surprins, nici n-am ştiut cum să reacţionez. Ne-am enervat, ne-am contrat, apoi ne-am dat mâna şi totul s-a rezolvat ca între bărbaţi, ca între prieteni”, a scris Marica pe ciprianmarica.com.

Citeşte şi BOKAnit de Ciprian Marica!

„Pentru cei care nu mă cunosc, eu sunt un sportiv, nu un tip confictual, nu un bătăuş”, a adăugat atacantul român, care va fi amendat de club, alături de Boka, pentru acest incident.

Managerul general al şvabilor, Fredi Bobici, a admis şi el că "o anume agresivitate pe teren e chiar ok, dar ceea ce s-a întâmplat de data aceasta e prea mult”. Acesta mai spune că lucrurile au fost lămurite la cabine şi că s-a luat chiar şi o decizie, dar a preferat să păstreze misterul în această privinţă.

Citeşte pe ciprianmarica.com declaraţia completă a lui Ciprian Marica!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite