Marica a refuzat milioanele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lokomotiv Moscova i-a pus pe masă românului 3,5 milioane de euro pe sezon, însă atacantul vrea să rămână în Germania, chiar dacă, momentan, e la echipa a doua la Stuttgart. Vârful de 25 de ani, cel mai scump transfer din istoria „şvabilor“, nu vrea să părăsească Bundesliga aşa de uşor.

Ciprian Marica are viaţă grea în Germania. În februarie, i-a transmis antrenorului Bruno Labbadia că nu-i convine ce joacă la Stuttgart, iar tehnicianul a decis să-l lase în afara lotului.

„Mă antrenez cu echipa a doua. Aceasta e decizia conducerii şi o respect. Dacă vor conta pe mine, voi veni imediat la prima echipă. Eu iubesc Stuttgartul şi vreau să rămân aici", spune Marica.

Acesta a fost pus pe lista de transferuri, dar nu se grăbeşte să plece din Germania. Cluburi precum Fiorentina, Galatasaray, Şahtior şi chiar Steaua şi Dinamo s-au interesat de un transfer definitiv sau sub formă de împrumut, dar Marica a declinat fiecare propunere.

Cum perioada de mercato s-a încheiat în Europa, şi doar în Rusia se mai pot face achiziţii, atacantul naţionalei a primit o ofertă de la Lokomotiv Moscova. Salariul propus era unul enorm, de 3,5 milioane de euro pe sezon, cu 1,5 milioane de euro mai mult decât câştigă acum în Bundesliga! „Au fost discuţii, dar am refuzat propunerea ruşilor. Eu vreau să rămân la Sttugart", a dezvăluit jucătorul pentru „Adevărul".

Titular cu Bosnia

Dacă pleca la Lokomotiv, Marica ar fi fost printre cel mai bine plătiţi jucători români. În acest moment, doar Cristi Chivu se poate lăuda cu un salariu de 5 milioane de euro, la Inter Milano. Marica nu a mai evoluat pentru VfB de la 30 ianuarie.

Totuşi el e în continuare în planurile lui Răzvan Lucescu pentru partida cu Bosnia, din calificările pentru Euro 2012, de la 26 martie. Selecţionerul a avut un conflict cu atacantul în deplasarea de la Paris, însă cei doi şi-au reglat disputa şi vorbesc destul de des la telefon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite