Marica a înjurat de 50.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român este nevoit să renunţe la mai mult de un sfert din salariul său lunar, care se situează undeva în jurul sumei de 170.000 de euro.

Motivul? O simplă înjurătură (n.r.: „eşti un găozar!") adresată arbitrului Wolfgang Stark în minutul 15 al meciului pe care echipa sa l-a pierdut la finalul săptămânii trecute la Hamburg (2-4).

Marica: „Sunt nevinovat!"

„Va trebui să plătească!", au tunat oficialii de la Stuttgart, care au pus eşecul pe seama eliminării premature a lui Marica. Confirmarea a venit ieri şi nu i-a picat deloc bine „tricolorului", care a primit cea mai mare amendă acordată vreodată de cei de la Stuttgart: 50.000 de euro!

Până acum, recordul era deţinut de portarul Jens Lehmann, care a criticat conducerea şi a fost somat să plătească 40.000 de euro. În ciuda probelor care-l încriminează (înregistrările video şi declaraţiile jucătorilor care se aflau lângă el în momentul eliminării), Ciprian Marica susţine în continuare că a fost pedepsit fără niciun temei, atât de arbitrul Stark cât şi de oficialii echipei sale. „Cei care mă cunosc ştiu după ce valori mă conduc şi că nu aş face niciodată aşa ceva", a declarat atacantul lui Stuttgart.

„Singurul lucru care mi-l reproşez este că nu am tăcut din gură la faza la care Niedermeier a primit cartonaş galben", a completat Marica. Ieri, federaţia l-a suspendat trei etape pentru ieşirea sa necontrolată, astfel că Marica mai poate evolua în acest an doar într-un meci din Cupa Germaniei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite